Vážení zákazníci, do 11.8. máme dovolenou. Další objednávky budeme vyřizovat od 14.8. Na přijaté objednávky (na dobírku), na které nepospícháte, vám dáme slevu 10%. Děkujeme za pochopení.

Domácí kešu máslo

Zkuste si domácí kešu máslo. Oblíbenost oříšků i produktů z nich stále roste. Není se čemu divit - chutnají a jsou zdravé.

Čas: cca 20 - 30 minut, porce: 1 sklenice

Ingredience

  • 300 g kešu natural (množství je na nás)
  • 1 špetka soli

 

Postup

Na přípravu domácího kešu másla budeme potřebovat především dostatečně výkonný tyčový mixér se sekáčkem. Kešu oříšky dáme do nádobky mixéru (ze zkušenosti ideálně zaplnit nádobu na cca 75%) a nejprve rozmixujeme/rozsekáme na malé kousíčky. Následně by se měla drť kešu celkem rychle měnit na hmotu požadované konzistence. Ve chvíli, kdy se zbavíme všech kousků (někdo může chtít s hrudkami), ochutíme ještě špetkou soli a domácí kešu máslo je hotové.  Délka přípravy se může lišit podle výkonnosti mixéru.

Máte svůj vyzkoušený recept na domácí kešu máslo? Pošlete nám ho i s fotkou a my vám dáme slevu na nákup ořechů.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.